Pages

Subscribe:

Followers

09 October 2011

Lucky Draw!!!

Salam....

Ok! Da lama nak update cerita ni! tapi tak sempat.. hmm..bulan 6 hari tu ada post entry tentang Pre Order Album Demascus.If order album tu, ada peluang nak menang iPod shuffle.. Ok... seriously, tak sangka.. saya menang cabutan bertuah tu... Tak percaya? sila tonton video ni..



its mine!! :)
Syukran jazilan Demascus...ni kali pertama saya menang cabutan bertuah.hehe, dan kat belakang iPod tu siap ada ukiran nama lagi.
DEMASCUS I airieyahh
album DEMASCUS 
jadi, pada anda yang berada di luar sana, jangan segan silu untuk dapatkan album DEMASCUS ni ye. ada 6 buah lagu. semuanya memang sedap didengar. terbaik! :) paling best - lagu mengejar sempurna. so, sila dapatkan yang original ye! :) sekian.