Pages

Subscribe:

Followers

02 October 2011

Selamat Hari Lahir Airieyahh!!! (^_^)

Salam...

24 tahun lalu, seorang bayi comel seberat 3.5kg telah dilahirkan pada jam 11.05 malam di Hospital Sultanah Aminah,Johor Bahru. Terima kasih ummi yang telah melahirkan.Terima kasih baba yang telah mengazankan... Terima kasih abang2 n kakak2 yang turut sama membesarkan diri ini.


Dan Alhamdulillah...syukur. masih lagi bernafas sehingga saat ini untuk terus beribadah dan menikmati hidup sementara yang Allah beri. Hari lahir tahun ni, biasa-biasa je. Banyak juga dapat ucapan di facebook, twitter, dan sms. Lebih-lebih lagi ucapan dari family tercinta,sahabat2 tersayang dan paling best, dapat juga wish dari 2 insan yang sangat dikagumi.. HH & HA = HHHA .. (^_^)  tQ so much anda berdua! ... :)

wish from Hafiz Hamidun (HH)
wish from Abd Halim Ahmad (HA) 
Dan..ada juga yang beri ucapan berkaitan dengan jodoh. hehe. Laju je memasing kalau bab jodoh. My kakak pun da wish semoga cepat bertemu jodoh, almaklumlah adik kami yang baru mendirikan rumahtangga masa bulan Mac hari tu, dah pun berbadan dua. Hehe. Wahai abang2 n kakak2ku, carikanlah seorang untuk adikmu ini. (amboiiiiiii ! haha) .


so, diucapkan selamat hari lahir,sanah helwa,happy birthday kepada diri sendiri! semoga diri ini lebih matang,menjadi lebih baik,semakin bijak membuat keputusan,dan semakin tabah dalam mengharungi kehidupan di dunia. aminnn.. Mohon didoakan ya.. (^_^)

0 comments:

Post a Comment