Pages

Subscribe:

Followers

29 June 2011

Pre-Order Album Demascus

Salam... hye readers...!


Jangan lepaskan peluang anda untuk memiliki sebuah iPod Shuffle yang terbaru! Nak tau caranya? Senang je.. korang cume perlu buat pre-order untuk album nasyid kumpulan Demascus - Kita Berbeza yang akan berada di pasaran tidak lama lagi...


Cara - cara untuk memenangi iPod Shuffle :

Langkah 1 - Buat tempahan melalui email . admin@thedemascus.com - Berikan butir -  butir peribadi anda.
  • Nama : 
  • Alamat :
  • No Telefon :
  • Jumlah Tempahan : 
Langkah 2 - Pihak Demascus akan menghubungi anda untuk mengesahkan tempahan anda dan cara pembayaran.

Langkah 3 - Pemenang akan diumumkan pada bulan Ogos 2011. Pemenang akan dipilih melalui cabutan bertuah.

** Harga bagi seunit album ialah RM20. Tempah 5 unit ke atas dan dapatkan harga ejen. 

Untuk maklumat lanjut, ringankan jari jemari anda untuk klik FACEBOOK DEMASCUS atau email ke admin@thedemascus.com.

Sooooooooo... rebutlah peluang ni ye! :) Mana la tau ade rezeki kan?  (^_^) Tawaran ini sah sehingga 9 Julai 2011 saja.... :)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jom layan video klip Demascus - Kita Berbeza
 

DEMASCUS - Kita Berbeza

Lagu: Akmal Mirwana
LirikEdry Demascus



Jika Tuhan mahu Dia boleh cipta
Kita semua sama langsung tiada yang berbeza
Tapi sebaliknya dia ciptakan
Tiap manusia pelbagai perbezaan
Sebagai ujian buat kita semua
Tinggal kita cari hikmahnya ada di mana
Moga jumpa jalan sebenar untuk ke sana
Kita sering tak sama
Rupa paras, minat, citarasa
Tak serupa pemikiran
Banyak yang berbeza
Kau suka ini dan itu
Aku mahu begini begitu
Banyak sisi dalam hidup
Yang kita berbeza
Dan itu semua
Tak semesti bisa jadi
Konflik yang membarah
Jika kita bisa tuk memahami
Beza kita 'tuk melengkapi
Antara satu dan yang lain
Hidupmu lebih warna warna
Jika perbezaan kita hargai
Beza kita 'tuk melengkapi
Antara satu dan yang lain
Hidup berseri bak mentari
Jika kita semua bisa mengerti
Kita tak pernah sama
Rupa paras, minat, citarasa
Tak serupa pemikiran
Banyak yang berbeza
Dan bila diuji
Keteguhan kita miliki
Sejauh manakah
Kita sinergikan kepelbagaian
Beza kita 'tuk melengkapi
Antara satu dengan lain
Hidup lebih warna warni
Jika perbezaan kita hargai
Beza kita 'tuk melengkapi
Antara satu dengan lain
Hidup berseri bak mentari
Jika kita semua bisa mengert
i


0 comments:

Post a Comment