Pages

Subscribe:

Followers

23 June 2011

Akhirnya.... yang dinanti...

Salam... hye readers!


Rasa macam dah lama tak update ape2 kat blog ni. hehe.. erm. lately agak bz dengan tugas-tugas lain..dan seminggu ni pula, keadaan kesihatan yang agak mengganggu urusan seharian. selsema..batuk2..sakit tekak.. tapi tak pegi wat check-up pon..! (malas punya olang!huhu.. anda diluar sana, jangan amalkan yep)... Ohhh.. nak share pasal ni... at last... album nasyid kumpulan Aidil yang saya tunggu.. da berada di tangan  saya! Minggu lepas dapat..Terima kasih pada Bos Arteffects (En Hafiz Hamidun)  yang sudi menghadiahkan... ehehe..(mcm la orang lain xdpt! kuikuikui...)..maafla tak datang amek sendiri masa showcase amal hari tu .. segan nk jmpe.. huhu.Terima kasih juga pada En Hairul Access sebab susah payah bawak balik cD tu dr KL ke JB.... ngeh3.. n tak lupa juga.. terima kasih pada Aidil Nasyeed Group! huhu....{ bape banyak terima kasih daaa! :p } .... really enjoy ngn album korang ni! :)

ALBUM TERBARU AIDIL - CUBA

airieyahh : masih menunggu album Nowseeheart pula sampai.... :) harap-harap awal bulan 7 ni dapatla... 





0 comments:

Post a Comment