Pages

Subscribe:

Followers

03 January 2011

~ Have a great year ahead!!! ~

 Salam....

Alhamdulillah,2010 berakhir dengan baik untuk kerjaya saya. Dan sempena kehadiran 2011 ni, saya mengharapkan yang terbaik dalam kehidupan seharian saya..Dan saya juga kembali bersemangat untuk bekerja setelah 3 hari saya bercuti.. Alhamdulillah... permulaan yang baik.. Semoga saya istiqamah.. aminnn.. hmmm.. hari ni, saya agak sibuk.. tapi sempat jugak curi2 masa tuk update blog ni.. hehehe.. sambil2 je ni... Pagi-pagi lagi, Bos dah menjelmakan diri di ofis! As usual, saya sampai awal laa.. hehe... 1st thing yang saya buat ialah meletakkan bingkai gambar keluarga di atas meja saya sebagai pembakar semangat saya untuk buat yg terbaik demi mereka!..kerana family adalah tulang belakang kerjaya saya...

tinggggggg!!~ ni laaaaa.. hehehe.. 

So, sepanjang hari ni.. saya siapkan pending work untuk last yr.. (tggl ckit je lg! ) tapi saya kene updated all the incoming shipment for whole yr 2010!~ dis one.. mmg take tyme la nak siapkan.. huhu.. tapi kalau asek ngadap kje.. kematu jd ny.. huhu.. so,, curi2 mase la nk bersosial jap.. hehe.. apa2 apa pon... hope anda semua juga ceria menghadapi hari2 mendatang di taun baru ni ye.. Teruskan bersemangat untuk melakukan yang terbaik dalam hidup.. berusahalah untuk memajukan diri sendiri..Niatkan hanya kerana Allah.. At least.. ade jgk peningkatannya kan?

Tapi.. dalam keberanian untuk membuat perubahan.. terselit ketakutan.. gugup untuk menghadapi hari-hari seterusnya.. Jantung berdegup kencang.. saya takut andai apa yang diharapkan tak seindah seperti yang dibayangkan..(REDHA n PASRAH jelaaa!!~ ) kena yakin.. walau saya tau saya bukanlah seorang yang mempunyai keyakinan diri yang tinggi.. ( senang cte.. mmg penakut sgt laa!!!~ Huhu) .. tapi saya harap sangat.. 2011 ni akan menjadikan saya seorang yang matang untuk membuat suatu keputusan...!! Doakan saya yee!!~ :) Semoga saya tabah menghadapi segalanya.. Ok la.. setakat ni je la.. Have a great year ahead to all readers ya!!~ May Allah always bless all of us! Keep praying n never lose hope on Him!! Coz His always by u side!!~ Take Care EveryOne.. Bittaufiq Wannajah... Salammmm...

***  Kebahagiaan itu tidak terletak pada keturunan,harta benda dan emas berlian, tetapi kebahgiaan itu terletak pada Agama, Ilmu Pengetahun, sopan santun dan tercapainya cita-cita.... :) .....

0 comments:

Post a Comment