Pages

Subscribe:

Followers

31 December 2010

~ Penghujung ~

Salammm...

2010 bakal melabuhkan tirainya sebentar lagi... dan saye? sepanjang 2010 ni.. alhamdulillah.. 2010 adalah tahun untuk saya bangkit... membentuk kerjaya saya.. menentu hala tuju kehidupan saya demi masa depan saya.. alhamdulillah..syukur sangat2..dan juga tidak disangka..saya telah diberi kepercayaan untuk mengendalikan team setelah 9 bulan bekerja..sesuatu yang tidak pernah saya fikirkan pon..sungguhh... saya bertuah dapat bekerja di ZMc.. thanks BOs.. coz terima saya bekerja.. dan semestinya.. ucapan terima kasih yang tak terhingga buat Baba n Ummi yang susah payah antakan resume ke sane ke mari.. sampai ke Singapore pon dihantarnya.. Alhamdulillah... Semoga ketibaan 2011 akan membuatkan saya lebih cemerlang dalam membina masa depan saya sendiri.. Saya akui.. saya belajar..tidaklah setinggi mana...tiada ijazah..apatah lagi Master.. jauhhh sekali.. tapi satu tekad saya.. saya inginkan kesemua itu.. saya ingin mengenggamnya...moga Allah permudahkan..Aminnn.. tapi buat masa sekarang.. saya akan fokus tuk kerjaya saya..  dan saya lakukan semuanya hanya kerana Allah.. untuk membantu Ummi Baba.. adik2 saya.. juga diri saya sendiri..

Ohh yaa.. petang tadi.. after work.. saya ke farmasi.. teman Baba beli ubat.. then.. sempat jgk la bersembang dengan pharmacist kat situ.. saya juga ambil kesempatan tuk check tekanan darah.. alhamdulillah.. normal.. n saya xlupa juga bgtau pharmacist tu.. yg lately.. saya kerap sakit kepala n ketegangan urat.. nak tau ape jwpn die kasi?? die kate... saya mungkin sedang STREsS!!~ huhu...die kate lagi.. saya perlukan rehat yang cukup. pergi holiday or what ever la yang mungkin leh ilangkan stress saya..saya perlu control stress.. hmm.. saya tak pasti ape yang menyebabkan saya stress... tapi saya harap sangat keadaan ni takkan berterusan mcm ni.. saya xlarat la kalau asek tegang urat je.. xleh nak wat keje... so.. sempena cuti umum yang PM kasi niiii.. saya nak release stress saya ni! apa saya nak wat? saya sendiri xtau lagi.. hehe..
xnak jd cmni!!~ 

Ok... saya xnak jadi mcm dalam piC tu.. saya nak terus bersemangat menghadapi hari-hari mendatang dalam kehidupan.. saya nak membahagiakan diri sendiri dan jua insan2 di sekeliling saya... saya xnak STRESS!!~ saya inginkan keceriaan dalam kehidupan seharian.. da xnak stress2 lagi.. saya akan memantapkan lagi diri sendiri.. ( cewahhhh .. hehehe ) .. semangat sedang membara.. semoga saya istiqamah.. aminnnn..

No More STRESS!!~
Ape2 pon.. sempena kehadiran 2011 ni.. bentuklah diri... hiasi peribadi..perbetulkan niat kita.. semoga Allah sentiasa menaungi kita dengan rahmat kasih sayangNya.. aMinnn.. :) 


*** Sebenarnya,,, tiada yang mustahil untuk mencipta kejayaan,,,sekiranya kita menggandakan lagi usaha kita untuk berjaya.. 

***Mimpi tidak akan pernah menjadi kenyataan jika masih terlena.. :) 

0 comments:

Post a Comment