Pages

Subscribe:

Followers

26 December 2010

~ Ermmm ~

Salam...

" kadang kala... berdiam diri itu lebih baik... biar hati sendiri yang terluka.. ingin berbicara.. tapi tanpa suara...bagaimana itu? hmm.andai berbicara..bimbang akan ada hati lain yang terguris.. terluka .. lalu menimbulkan dendam..menzahirkan amarah.. aku tak sempurna.. punya kekurangan.. aku juga tidak berdendam.. tapi hanya terkilan.. aku terluka.. tapi aku hanya mampu menyimpan..tidak mampu meluahkan..aku jua xpinta begini.. aku hanya insan biasa...Sampai bilakah akan begini?ku sendiri pon xpasti.. tapi aku hanya inginkan yang terbaik.. semua insan jua ingin kn yang terbaikk.. tapi terpulang bagaimana cara mereka melakukannya.. :) " ishhh,, kisah spe yang aku tulis ni??hehehe.. aduhaii... sje je nk menulis yg nth hape2 ade dlm my mind ni!~huhu...

k la... sebenarnya kn.....Perasaan hari ni cm pelik ckit... ditambah lagi ngn ketegangan urat n pening yang melampau !!~ kenapa ek?adehh.. Ak sendiri xpasti.. tapi harap2 la semuanya ok!~ !~ Huhu...mgkinkah stress?? Stress psl ape pulak ye?Ummi pon cakap.. ku mgkin stress!~ sbbny.. ak pendam everything... when sumthg happen..ak xde share to anyone.. i juz keep it for myself.. adehhh!!~ cmne nak share ek? (nak upload kat 4SHARED la cmni!!~haha).. bkn xnak share...tp takut membebankan owg len..cian lak.. coz.. setiap org ade mslh sndri!~ hehe..tP.. if org laiN nk share ngnku. ku xksh !~hehe.. suke dgr bicara mereka.. sama ada gembira atau terluka.. kisah2 mereka sgt menghiburkanku..ngeh3!~ ermm..tggl beberapa hari je lagi nak msuk tauN baru.. huh!!~bile tbe taun baru..mst org akn tny.. ape azamny!~sdgkan azam2 yg sblm2 ni pon xtertunai lagi..hehe.. walau ape pon... xkre di mne jua.. lakukanlah yang terbaik demi mse depan dri sendiri.. yang penting.. jadilah seorang hamba yang sentiasa taat pada Sang Pencipta.. dalam setiap perbuatan kita.. ingatlah.. Allah sentiasa memerhatikan.. :)


p/s : mode : Happy yg teramat sgt walau ketegangan melanda!!~ hehehe.. ALHAMDULILLAH.. :)

0 comments:

Post a Comment