Pages

Subscribe:

Followers

14 November 2010

Hari Ini Punya Cerita

Salammm....

Fuhhhhhhhhhhh...!!~ hari ini erya sgt letih...tugas pertama di pagi hari 13 Nov 2010, erya cuci kereta dlu.. kemudian, bersiap sedia tuk ke ofis... untuk misi mengemas n meng"CLEAR"kan  apa2 yang patut.... bermula dari jam 9 pagi.... dan tepat jam 1 tengahari, misi berjaya ditamatkan..selesai je, ade buat jamuan hari lahir tuk meraikan staff2 yang lahir di akhir Oktober dan awal November... senang cte.. kol 2... bru siap segalanya... erya pon kelam kabut .. pecut alek uma... pasal da de janji ngn besFreN!!~~ weeeeeeeeeeee.... da lame sgt xjmpe shBt soRg ni... riNdu bangettttttttttttt.... oK!~ ~ Sepanjang perjalanan... hujan je.. dengan jem lg!!~.. huhhhhhh!!~~ sabar je laaa.. kne redah jugak.. :) ermmm... dalam kol 5 petang tu... sampai la di tempat yang dijanJikan tu..taPi mase tu lom solat asar lagi.. erya n soRg shbt yg iKot ni.. meredah la hujan gerimis mencari surau... ( xtau pOn surau da pndah tempat!!) .... pusiNg pUnye PusiNg.... xjumpe jGk... siGnboarD pon xde!!!~ haizz.. sabar lagi.... hampir satu jam jgk kami pUsing2 kat kwsN tu.. xjumpe2.. last2.. erya koL sorG shBt yg mmG da biase ngn tempat ni... fuhhh!` nsib baik jMpe... lepas solat je...tRus ke destinasi tuk menemui sahabat sorG lg tu.. hehehe...sungguh xsabar.. dari jauh da nmpk kelibat die.. YA Allah.. gembira xterkata.... die pon baru je lepas eksiden.. tapiiiiiiii... langsung xNmpk !!~ok.. kemudian... kami sembang2 ... tapi sekejap je.. pasal die nak alek ke rumah ny.. di Muar.. (erya kat jB) ....heheh.. tapi katenya.. mggu depan akan ke jB lg... tuk menyelesaikan sedikit urusan... kemudian..... urusaN merOnGGeNg bersama...pon akan diselesaikan jua.. haha...  xsabar rasanya menunggu detik itu... dan.. kemudian.. kami berpisah.. (haiizz.. jap ny jmpe... seb bek laa ko rushing nyahhh!!~~ ) huhu... pastu .. perjalanan diteruskan.. niat di hati nk menonton wayang kat jUSco... tapi jam da menunjukkan 7.15mlm..(lom solat mgrb lg)....kalau terus ke Jusco.. mmg sah akan terlepas waktu. so.. diputuskan..solat dlu! then,g cari lg tempat solat.. last2~ nmpk stesen minyak PETRONAS.... dengan penuh semangat,,,truS menUju ke surau.. tapi sayangggggggg!!!~ ruang solat yg disediakan terhad!!!!tu ok lagi...tapiiii.. ruang solat lelaki n wanita disatukan!!huhhhh~~... bagaimana itu... ? so.. nak xnak... tggu giliran.. n solat pon ditunaikan.. alhmdllh... yang penting,tanggungjawab sudah dilaksanakan.... :) ... ermm... haa.. niat nk ngk wayang tu dibatalkan sebaik sje smpi di Jusco... boring...! xde cte best,, huhu.. last2.. g mkn n window shopping je la.. sampai la kaki sakittttt!!~ ngeh2.. ) jam 10 malam.. trus alek uma!!~ ( anak dare xelok alek lewat malam !!~kol 10 pon da kre lewat... cmne tu ek?huhu )  ... k laaa... t post lg... setakat ni sahaja... ape2 pon.. truskan menyokong nasyid.. :)


~~ kami bertiga ~~



~~ ModE : happy wif my liFe ~~

0 comments:

Post a Comment