Pages

Subscribe:

Followers

19 November 2010

~ Cuti Sekolah !!!~

Salam...

Wahhhhhhhhhh~~ cuti sekolah da bermulaa... happy je student2 ni...hehe.. tp dis week ku dapat cuti 3 hari.. walaupon 3 hari je... bestt bangettttt!!~ hehehe.. ape nak buat yeppppp... hmmm.. selain memenuhi undangan perkahwinan ... mggu ni akan dipenuhi dengan aktiviti2 bersama sahabat2 yang da lama sangat xjumpa.. (errr... 3bulan tu... kira lama jugak kan?? ) hehehe.. xsabarnyee nk jumpa diorg.. huhu... Hari ni.. pelajar2 sekolah da mula bercuti..Tapi bagi yang bekerja...cuti sekolah akan dilalui seperti hari2 biasa... Aktiviti2 tuk adek2 ku sepanjang 2 bln ni sudah pon dipenuhi.. selain dipenuhi ngn aktiviti harian diorg.. ummi da hantar hero2 ku ni utk belajar silat.. jadi.. bermulalah pengembaraan mereka dalam melayari ilmu persilatan.. ngeh2.. semoga berjaya adek2 ku... :)
si pUteri Bongsu n Putera Bongsu
PutEra 2nd last!!~ (errrrkk .. ade ke?) haha..


k.. the next is.. tinggal 42 hari sahaja lagi kita semua akan menerima kedatangan 2011... terlaksanakah azam 2010?? if ade lagi yg belum terlaksana.. masih sempat lg tuk melakukannya.. :) n to me.. alhamdulillah.. ade beberapa yang da tercapai..n hopefully... baki yang tertinggal tu akan cuba dipenuhi dalam masa 42 hari.. ( err..boleh ke?? ) xpe2... yakinnnnnnnn2!!~ :)  mesti boleh!~ Malaysia Boleh!!! heheh... k laa...sambung lagi next entry .. Salam...

~ Hidup ini penuh pengorbanan
Pengorbanan memerlukan perjuangan
Perjuangan memerlukan ketabahan
Ketabahan memerlukan keyakinan
Keyakinan pula menentukan kejayaan
Kejayaan pula menentukan kebahagiaan ~

0 comments:

Post a Comment