Pages

Subscribe:

Followers

30 October 2010

~ HALIM - SEUMUR HIDUP ~

Assalamua'laikum....

Dengan nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang


Sekarang perang suggest fan page sudah pun bermula... Semua sibuk mempromosikan fan page masing-masing.. Hari Khamis lalu ada ternampak satu fan page yang baru saja beroperasi... Rupa-rupanya Halim Devotees a.k.a Halim Ahmad (HA) ... actually... da lama jgk tunggu fan page die ni... almaklumlah... fren list Halim kan da penuh.. so.. bila da penuh, mesti ramai xdpt nak add kn..ngeh2... Ok... psl tajuk posting HALiM-SEUMUR HIDUP... haaaa.. korang jangan pk len pulak ye...sebenarnya... seumur hidup tu adalah tajuk album solo HA yang akn keluar xlame lg.. tapi walaupun HA buat album solo.. dia masih lagi bersama DEVOTEES.. cuma album solo ini dihasilkan atas dasar minat yg mendalam dan ingin berkongsi karya2 beliau. Selain sibuk menyiapkan album solo.. HA dan rakan - rakan DEVOTEES yang lain , sedang sibuk menyiapkan Album kedua Devotees yang tak lama lagi bakal MENGGEGARKAN industri nasyid tanah air... jadi korang nantikan la ek album ni di pasaran... katanya dalam bulan November  bakal release.... dan pastikan... BELI YANG ORIGINAL.. so.. kalau nak tau lebih lanjut tentang Halim da n Devotees...juz klik kat bawah ni ye.. :)







*** CREDIT : Muhammad Firdaus Zamri (a.k.a Dj Firdausz NasyidFm )

0 comments:

Post a Comment