Pages

Subscribe:

Followers

22 August 2010

12 Cinta~Cinta Ilahi Cinta Insani

Assalamua'laikum wbt....


Dengan nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang...


Salam ramadhan ...ermm..1stly..thnz pd visitors yang sudi melawat n membaca blog ni.. =) hehe..pantasnya masa berlalu..pejam celik pejam celik..kte da berada di mggu kedua Ramadhan...tggl bbrp hari je utk melangkah ke mggu seterusny..bagaimana dengan amalan seharian di bulan ini?Harapnya...kita semua tidak mensia2kan Ramadhan ini... =)


Post kali ni..cm tajuk album je....ahakzz..mmg POn...inilah album yg ku tunggu-tunggu kemunculannya..sejak ku ketahuiny akhir tahun lepas....pheeeewwwhhhh~~at last..penantianku bakal berakhir jua,...entah mengapa ...ku cm excited sangat tuk dapatkan album ni..apa yang istimewa sangat ek?Pape pon...ku da tempah da album ni!~~ ahakzz...xsabar nk dengar lagu2 dalam album ni....so..juz wait!~ heheh

Ok...album kompilasi 12 Cinta-Cinta Ilahi Cinta Insani ini menampilkan AIMAN.. NOWSEEHEART... AZFAR oiam.. FITRI HARIS(ex-Unic)... juga turut memperkenalkan kumpulan nasyid  AIDIL( dulu dikenali sebagai IDEAL.popular dengan lagu bukalah hatimu).. NUR ONE.. SOUFIES... dan ZAIDAN yang memuatkan 12 buah lagu yang bertemakan cinta... =) Turut menampilkan AiDiL featuring Hafiz Hamidun melalui lagu Ku Yakin Berlaku...  Album ini diterbitkan oleh Arteffects Production ..edaran Warner Music... =)



~~cover album 12 cinta~~
~~ni lah albumny!!~~  harga pasaran rm26.90

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
So....pada semua sahabat2,,jangan lupa tuk dapatkan album yang original k.. =)

***to be continue if cd da sampai kat tgn,,hehehe,,,salam ramadhan... selamat beramaL... =)

~~ END ~~

0 comments:

Post a Comment